Romania  Romania

PP Palmtree Resort - Koh Phi Phi

PP Palm Tree Resort a fost proiectat pe trei etaje, pentru eleganta si confort maxim pentru a face şederea pe Phi Phi, atât de relaxare şi de fericit. PP Palm Tree este o statiune foarte nouă, situată în centrul de Phi Phi, în spatele Phi Phi Banyan Villa, unul din statiunea grupului nostru. Cu peste 40 de camere cu 3 tipuri de camere mari, Pool Access, Deluxe şi Suite.

Arborele PP Palm este potrivit pentru toţi vizitatorii: un cuplu de tineri şi de familie cu copii. Spre deosebire de una din staţiunea sora noastră, PP Casita care nu este potrivit pentru copii.

Datorită cererii foarte mare în perioada noiembrie-aprilie în 2012-2013, rezervarea dumneavoastră devreme este foarte apreciat.

Note:
- Acest site este operat bazează pe un motor de rezervare instantanee doar de dragul de rezervare de hotel uşor. Dacă aveţi orice problemă de afaceri, vă rugăm să contactaţi hotelul direct;
- Copiii sub 10 ani nu sunt permise pentru camerele de acces biliard; şi
- Tipul de paturi: pat dublu (1 pat mare) sau paturi twin (2 paturi separate). Noi nu putem confirma, dar va încerca tot posibilul să-l gestioneze pentru tine.


English Indonesia Israel African Australia Austria Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Korea Japan Thai Switzerland Ireland Romania