Malaysia  Malaysia

PP Palm Tree Resort, Ko Phi Phi

PP Palm Tree Resort telah direka pada tiga tingkat untuk keanggunan dan keselesaan maksimum untuk membuat penginapan anda di Phi Phi santai dan gembira. PP Palm Tree adalah sebuah resort yang baru yang terletak di tengah-tengah Phi Phi, belakang Phi Phi Banyan Villa, salah satu resort kumpulan kami. Dengan lebih daripada 40 bilik-bilik dengan 3 jenis bilik utama iaitu akses Renang, Deluxe dan Suite Room.

PP Palm Tree adalah sesuai untuk semua pelawat: pasangan muda dan keluarga dengan kanak-kanak. Tidak seperti salah satu resort kakak kami, PP Casita yang tidak sesuai untuk kanak-kanak.

Disebabkan oleh permintaan yang tinggi pada bulan November hingga April pada tahun 2012-2013, tempahan awal anda amat dihargai.

nota:
- Laman web ini dikendalikan berdasarkan enjin tempahan segera hanya untuk tempahan hotel anda yang mudah. Jika anda mempunyai sebarang isu perniagaan, sila hubungi hotel secara langsung;
- Kanak-kanak di bawah umur 10 tahun tidak dibenarkan untuk bilik Akses Kolam; dan
- Jenis katil: katil Double (1 katil besar) atau katil Berkembar (2 katil berasingan).
Kami tidak boleh mengesahkan tetapi akan cuba yang terbaik untuk menguruskan untuk anda.


English Indonesia Israel African Australia Austria Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Korea Japan Thai Switzerland Ireland Romania