Hungary  Hungary

PP Palmtree Resort - Koh Phi Phi

PP Palm Tree Resort úgy lett kialakítva, három szinten a maximális kényelmet és eleganciát, hogy az üdülés Phi Phi, nyugtató és boldog. PP Pálmafa egy nagyon új üdülőhely szívében található Phi Phi, Phi Phi Banyan mögött Villa, az egyik csoport üdülőhely. Több mint 40 db 3 fő szoba típusok, azaz Pool Access, és a Deluxe Suite Room.

PP Pálmafa alkalmas az összes látogató: fiatal pár és a család a gyerekekkel. Ellentétben az egyik testvér üdülő, PP Casita amely nem alkalmas a gyermekek számára.

Mivel igen nagy a kereslet alatt nov.-ápr. a 2012-2013, a korai foglalás igen nagyra értékelik.

Megjegyzés:
- Ez az oldal működik alapuló azonnali foglalási rendszer csak a könnyebb elérhetőség kedvéért szállodai foglalást. Ha van olyan üzleti kérdés, kérjük, forduljon közvetlenül a szállodához;
- Gyerekek 10 éves korig nem szabad a Pool Access szoba; és
- Típus száma: Kétágyas szoba (1 nagy ágy), vagy két különálló ágy (2 különálló ágy). Nem tudjuk megerősíteni, de megpróbáljuk a lehető legjobban kezelni az Ön számára.


English Indonesia Israel African Australia Austria Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Korea Japan Thai Switzerland Ireland Romania